Ми постійно моніторимо (не модеруємо) відгуки на сайті, спілкуємося з покупцями та стежимо за інноваціями на ринку дитячого взуття. Це дозволяє пропонувати нові колекції з урахуванням Ваших очікувань та нагромадити великий обсяг інформації про дитяче взуття.

Враховуючи відгуки та зворотний зв'язок з Вами, ми провели невелике дослідження на предмет найтеплішого зимового взуття (з торгових марок представлених на сайті), в ході якого дійшли висновку, що Ви однозначно віддали перевагу черевикам та чобіткам з повсті. Але з цим взуттям не все так просто, як здається на перший погляд.

На ринку представлено дуже багато подібних варіантів, і деякі з них є просто імітація під повстяне взуття. Навряд чи таке зимове взуття (імтацію під повсть) Ви зможете використовувати в «сиру» погоду, і до того ж ризикуєте переохолодити дитину. Про особливості та нюанси взуття з повсті читайте в цьому пості.

Світ дитячої моди швидко розвивається, і на наших очах з'являються нові стилі, тренди і навіть види взуття. Ще одним явищем у цьому напрямі є «воскресіння» старого і здавалося б забутого взуття, але вже в новому оформленні та з новими технологіями. Йдеться про зимові черевики з повсті або іншими словами дитячих валянках.

дитячі зимові черевики з повсті 1

(правда, подивившись на їхній зовнішній вигляд, так і не скажеш)

Черевики або чоботи з повсті завжди вважалися найтеплішим взуттям. Як правило, виготовлене з овечої вовни, це взуття чудово зігрівало і швидко поглинало вологу від ноги дитини. У таких зимових черевиках завжди сухі та теплі ноги. Але є один недолік цього взуття - вони швидко промокають. Це з здатністю овечої вовни добре вбирати вологу. За старих часів це питання вирішували просто - використовували калоші. Нині навряд чи це варіант.

Але наш досвід роботи з дитячим взуттям з повсті говорить, що можна використовувати і його як універсальне (одна пара на всі випадки) в зимовий період і його «водостійкість» навряд чи буде гірше, ніж у зимових черевиках з тієї ж шкіри. Щоправда, вибір такого взуття має відбуватися з урахуванням кількох важливих моментів:

- зимові черевики та чобітки, повинні бути виготовлені із взуттєвої повсті (100 % овеча вовна), а не з фетру чи інших аналогічних матеріалів;

- звертайте увагу на товщину та щільність повсті, ідеальним варіантом будуть зимові черевики, виготовлені із щільної повсті завтовшки від 4 мм;

- виробник повинен подбати про додатковий захист – спеціальні накладки зі спеціально обробленої шкіри на носінні та заднику черевиків (місцях найчастішого контакту зі снігом та сльотою) або використовувати підошву спеціальної конструкції;

Ми впевнені, що зважаючи на ці моменти, Ви зможете підібрати теплі, комфортні дитячі зимові черевики з повсті з відмінними показниками «водостійкості» та універсальності.