Оптимальним варіантом при виборі розміру є присутність найщасливішого власника нової пари взуття, але іноді це не можливо. Наприклад, купуючи взуття в інтернет магазинах.

Якщо чесно, то і в офлайн магазинах виникають труднощі, тому що маленька дитина навряд чи Вам об'єктивно відповість, чи підходить їй взуття та чи комфортно в ній. І тут батьки вдаються до альтернативних способів - ставлять стопу на устілку, що знімається, натискають на носок взуття. Деякі магазини мають для цих випадків стопоміри, і тоді підбір взуття значно спрощується, якщо правильно виміряти внутрішній простір у дитячому взутті.

Але як уникнути помилок при покупці взуття в інтернет-магазинах? Ви скажете, що нічого складного немає, порівнюєте дані з таблицею розмірів виробника взуття та жодних проблем. Наприклад, у нашому магазині така таблиця

та наведені в ній дані орієнтовні.

Все це звичайно, добре, але якщо подивитися, скільки дитячого взуття продається через неправильно підібраний розмір, то проблема напевно є. І пов'язана вона з наступним:

             - З відсутністю уніфікованої системи розмірів у різних виробників;

             - З варіюванням фактичних розмірів різних колекцій одного виробника.

При покупці на міжнародних сайтах можна порадити додатково:

-Подивитися огляди та реальні виміри в групах (соц. мережі) з продажу взуття з цих сайтів;

- вибирати взуття із брендів, що носили діти.

Тепер подивіться, що ми пропонуємо. Наприклад, Ви вирішили купити туфлі для дівчинки, вибрали потрібний варіант на нашому сайті. Далі вимірюєте фактичний розмір стопи дитини і дієте за схемою, що детально описана тут.

Використовуючи технологію підбору розміру С+12*, яка докладно описана у вищезгаданій статті, Ви купуєте дитяче взуття з урахуванням його зростання та зміщення стопи під час руху. У такому разі оптимальний розмір гарантовано, якщо не на 100, то в крайньому випадку на 99 %.

Ми дуже відповідально підходимо до підбору розміру не тільки по довжині стопи, а й прагнемо врахувати решту всіх нюансів, повноту, ширину ступні і т.д.

Комфортних та легких Вам прогулянок у правильно підібраному взутті від інтернет-магазину Catway.

*Чому ми додаємо до виміряної Вами стопи 12 мм.

Ніжка дитини росте щомісяця загалом на 1-1,5 мм. Якщо носити туфлі в середньому 5 місяців, то зростання становитиме 5-7,5 мм. Крім цього, під час руху ніжка може зміщуватися на 5 мм і більше. Тому, якщо вибирати взуття, без урахування цих 12 мм, то взуття через якийсь час перешкоджатиме зростанню ноги дитини.